Ta fem er en frittstående nettside fra Kirkens SOS og en del av vårt forebyggende arbeid rettet mot mennesker i krise og spesielt den som tenker på å ta sitt eget liv.

Sidene er spesifikt laget med tanke på unge menn. Erfaringer fra Kirkens SOS viser at unge menn er underrepresentert som brukere av krisetjenesten. Ta fem ønsker å nå ut til menn på en enkel, men tankevekkende og informerende måte.
Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste.

I 2006 besvarte vi 201.000 telefonhenvendelser og 6.700 SOS-meldinger via www.kirkens-sos.no. Krisetjenesten bemannes av om lag 1.200 frivillige medarbeidere.

Logging av brukerinformasjon

Dette nettstedet tar kun vare på generelle og anonyme opplysninger om trafikk (som besøksmønstre, besøkstidspunkt og aggregerte tall basert på IP-adresser) som brukes til besøksstatistikk. Nettstedet benytter seg ikke av informasjonskapsler (cookies), eller på annet vis forsøker å samle inn personlig informasjon. Feltene for navn og e-postadresse i kontaktskjemaet er frivillig å oppgi og blir ikke lagret.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller meninger om disse sidene, håper vi du kontakter oss. Du trenger ikke å oppgi navn eller e-postadresse. Ønsker du en dialog med oss om hvordan du har det, foreslår vi at du ser på vår meldingstjeneste.

Emne

Din beskjed

E-post (frivillig)


Ta fem er laget av Kirkens SOS med støtte fra Helse og Rehabilitering.

Logo